Categorieën

Startseite

http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/hoe-koop-je-een-gezonde-papegaai/speel/1/

Tros Radar adviseert Lorre & Co


14 April 2012 heeft het consumenten programma Tros Radar een uitzending gemaakt waarbij zichtbaar werd dat er nog steeds veel
papegaaien verhandeld worden op internet welke besmet zijn met virussen.  Er kwamen een aantal consumenten aan het woord die een papegaai hadden gekocht die blijkbaar leden aan PBFD of wel snavel en veerrot.

Deze dodelijke ziekte wil je liever niet tegenkomen, vooral niet als je net een jonge vogel hebt aangeschaft. Vaak wordt in deze gevallen de consument beschuldigd van foute voeding of verkeerd handelen terwijl de betreffende handelaar zeer goed weet dat het probleem bij hen lag, namelijk omdat ze een onzelfstandige en ongeteste vogel hebben verkocht.

Vaak komt een consument van een koude kermis thuis als er problemen om de hoek komen kijken, de kweker is niet meer te bereiken en garantie wordt niet over gesproken.

Lorre & Co zet zich al geruime jaren in tegen deze misstanden en probeert consumenten op een goede manier voor te lichten, en voor te bereiden op de komst van een jonge papegaai.  We zijn daarom ook zeer verheugd dat u als consument Lorre & Co heeft aangeraden als een van de betere papegaaien kwekerijen. 
Lorre & Co kweekt papegaaien op een eerlijke maar ook verantwoorde manier, waar papegaaien kuikens met elkaar gesocialiseerd worden en pas weg mogen als ze helemaal zelf kunnen eten. Alle vogels worden uitgebreid getest en voorzien van een medisch paspoort.

Veel handelaren zullen u vertellen dat je een papegaai zo vroeg mogelijk moet kopen om hem lekker tam te krijgen, dit berust op fabeltjes. Het enige nut is dat de handelaar zeer snel zijn centen binnen heeft en u met de problemen van het grootbrengen en zelfstandig krijgen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de pagina van Tros Radar.  

Subcategories

Entschuldigen Sie die Unannehmlichkeiten.

Suchen Sie erneut