Fiory Amazone & Kakatoe 2,5kg
  • Fiory Amazone & Kakatoe 2,5kg

Fiory Micropills Amazone & Kakatoe 2,5kg

FM0372
1 tot 3 dagen

Fiory Micropills Amazone en Kaketoe 2,5kg is geschikt voor diverse soorten Amazones en Kaketoes.

€ 23,95
Inclusief belasting
Op voorraad


  • check_box Eigen kwekerijen
  • check_box Meer dan 40 jaar ervaring
  • check_box Grootste van Nederland en Belgie
  • check_box Snelle Levering
  • check_box Eigen Import
  • check_box +31 (0)650642370

Fiory Micropills Amazone en Kaketoe 2,5kg is geschikt voor diverse soorten Amazones en Kaketoes. Fiory Micropills Amazone en Kaketoe is een complete hoofdvoeding voor uw kromsnavel, voorzien van alle benodigde vitamines, mineralen en planten extracten.

Fiory Micropills - Veterinary Line
De Fiory Micropills is de "Veterinary Line" van Fiory, een complete pellet voeding ontwikkeld voor en door dierenartsen. De pellets van Fiory Micropills zijn samengesteld op basis van ingrediënten uit de natuurlijke leefomgeving van uw parkiet of papegaai. Een kromsnavel eet van nature voornamelijk vruchten en zaden, echter bevatten zadenmengsels en pellets die op de markt verkrijgbaar zijn helemaal geen of bijna geen vruchten. De Fiory Micropills Veterinary Line is speciaal gemaakt voor onze vruchten en zaden etende kromsnavels en bevat daarom Fructose als het meest relevante element dat van koolhydraten voorziet. Daarnaast is er nog iets wat de dierenartsen pellets van Fiory Micropills zo speciaal maakt, ze zijn niet keihard, maar kneedbaar! In de natuur eten kromsnavels veel bessen en vruchten, welke uiteraard zacht zijn. Deze pellets zijn daarop gebaseerd en daarom dus niet keihard, tevens zijn ze zoet van smaak en worden ze dus makkelijk gegeten door uw parkiet of papegaai!

"Approved By Gianni Ravazzi"
Wie kent hem niet? Gianni Ravazzi is een gepassioneerde vogel kweker en ethologie adviseur. Gianni heeft meer dan 70 boeken geschreven, waarvan de meeste speciaal over papegaaien welke in diverse talen zijn vertaald. Daarnaast heeft hij meer dan 500 artikelen geschreven in nationale tijdschriften, heeft hij meegedaan aan radio en tv programma's over dieren én was hij scenario schrijver voor documentaires. Hij was onderdeel van het wetenschappelijke committe van het "Parrots Park - Research Centre of Latisana (Udine - Italy)", het enige Europese park uitsluitend gewijd aan Papegaaiachtigen. Hij heeft gewerkt met het "Animal Husbandry Department" bij de Universiteit van Bari en met de "Faculty of Veterinary Medicine" in Turin op het gebied van broed technieken en het voorkomen van vogelziektes. Gianni Ravazzi is regelmatig spreker bij wetenschappelijke conferences over de gehele wereld.

FM0372
17 Items

Specific References