Categorieën

Home

Zupreem Pelletvoer - ZuPreem papegaaienvoer

ZuPreem

U Kunt uw ZuPreem product niet vinden? Bekijk dan is de pellets van Askio Nature

Vanwege een update van de regelgeving in de EU en het Verenigd Koninkrijk kunnen we momenteel het ZuPreem-productassortiment niet importeren.

 Als gevolg van gewijzigde  EU-regelgeving moet ZuPreem momenteel de productie van Natural en FruitBlend opnieuw bewerken, zodat het goedgekeurd is en blijft voor verkoop in de EU en het Verenigd Koninkrijk. We verwachten eind 2023/begin 2024 een update van ZuPreem over wanneer we een nieuwe bestelling kunnen plaatsen.

 U kunt er zeker van zijn dat al het voedsel dat u heeft en de resterende voorraden veilig zijn om aan uw papegaaien te voeren.

Helaas zijn we over deze ontstane situatie niet geinformeerd door de EU en NVWA  en hebben wij geen voorraad kunnen opbouwen.

 Sommige van de meer populaire lijnen zijn al uitverkocht en we verwachten dat de rest van het assortiment de komende maanden zal worden verkocht.

 Onze aanbeveling zou zijn om uw klanten over te zetten op een alternatief pelletdieet, zoals Askio Nature een volledige Natural pellet geheel GMO Free en met dezelfde ingredienten als ZuPreem.