Categorieën

Home

Verzenden

Snelle levering - 1 tot 2 werkdagen

Voor alle bestellingen die via onze website worden geplaatst geldt dat wij er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te
behandelen. Bestellingen die voor 13.00 uur 's middags worden geplaatst trachten wij nog dezelfde werkdag te versturen. Wanneer dit afwijkt, zal er contact worden opgenomen door onze afdeling klantenservice. Na versturen wordt je bestelling doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bij je afgeleverd.

Op het moment dat je bestelling in ons magazijn is afgehaald door de transporteur ontvang je hier per email een bevestiging van. Het merendeel van de pakketten wordt verstuurd met DHL. Na de bevestigingsmail ontvang je nog een tweede email waarin ook de track en trace code vermeld staat. Je kunt de zending vanaf dat moment zelf in de gaten houden. En eventueel aanpassen

Verzendkosten

Wij bezorgen de bestellingen aan huis in heel Nederland en België en Duitsland. De bestellingen worden op werkdagen geleverd op een door jou gewenst adres. Ook wordt er geleverd op zaterdag tenzij het product niet met groot transport bezorgd hoeft te worden. Er bestaat ook en optie om je bestelling af te halen bij ons bedrijf in Wijhe. Voor een overzicht van de verzendkosten verwijzen wij naar onderstaand overzicht.

Afhalen bij ons afhaalcentrum (Uitsluitend op afspraak 0650642370)  

Komt u uw bestelling zelf afhalen bij ons afhaalcentrum gevestigd op ons bedrijfsadres in Wijhe aan de Industrieweg 5a, dan worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellingen tot € 58 binnen Nederland

Heb je een bestelling geplaatst waarvan het orderbedrag lager is dan € 58 dan betaal je slechts €4.95 verzendkosten voor bezorging in Nederland. Met uitzondering van pakketten boven de 14 kg, hier wordt altijd minimaal €4,95 per pakket gerekend.

Bestellingen hoger dan € 58 binnen Nederland

Heb je een bestelling geplaatst waarvan het orderbedrag hoger is dan € 58 en lichter dan 14kg dan wordt jouw bestelling GRATIS bezorgd in heel Nederland.(uitzondering * zie onder)

Lorre & co bezorgt naar alle adressen binnen Europa met uitzondering van postbussen. Je kunt de adresgegevens tijdens het afrekenproces invoeren. 

Bestellingen naar België

Voor bestellingen naar België vragen wij een tot € 58 een verzendkostenbijdrage van € 6,95 daarboven €4.95. Ook in België proberen wij altijd binnen 1 tot 4 werkdagen te leveren. Echter kan het door de drukte bij transporteurs voorkomen dat hier een kleine vertraging op zit. Uiteraard kan je altijd jouw pakket volgen d.m.v. een track en trace code.

Lorre & co bezorgt naar alle adressen binnen België met uitzondering van postbussen. Je kunt de adresgegevens tijdens het afrekenproces invoeren. Wil je een bestelling graag naar een ander land bezorgd hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag naar wat de mogelijkheden zijn.

*  ER ZIJN UITZONDERINGEN waar wel extra verzendkosten voor worden berekend zijn:

                         18 kg Zupreem kwekers zakken
                         Kooien / Volières
                         Zware pakketten boven 14kg
                         Waardevolle artikelen (broedmachines)