Menu

WILT U ONS BEZOEKEN?   MAAK DAN EERST EVEN EEN AFSPRAAK !!

  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Meer afbeeldingen

Wisbroek Softbill Diet Small 1kg

Availability: In voorraad

€ 19,95
- +

Snel overzicht

 


Wisbroek Softbill Diet Small


Wisbroek Softbill Diet is een aanvullende voeding voor fruit- en vruchtetende vogels, naast hun dagelijkse portie fruit. Tijdens het unieke extrusie proces wordt de grote diversiteit aan grondstoffen onder hoge druk tot een heerlijk krokante pellet in de maten Small en Large gevormd.


Iedere pellet bevat alle voedingsstoffen die jouw vogel nodig heeft om in goede conditie te blijven. De vogels hebben, naast hun dagelijkse portie fruit, dan ook geen toevoegingen nodig.

 


Voedingsadvies:
Ons Softbill Diet mag aan fruit- en vruchtetende vogels onbeperkt worden gegeven, naast hun dagelijkse portie vers fruit.

Diversiteit is ook van belang in het aanbod van fruit. Combineer met verschillende koolhydraten, bijvoorbeeld druiven, mango of blauwe bessen. Voor een zieke vogel kan bijvoorbeeld banaan een goed extraatje zijn.

Overstapadvies:
Zijn Wisbroek Softbill Diet pellets nieuw voor je vogel? Laat hem er dan aan wennen door de pellets door het fruit te mengen. Daarnaast geef je een aparte schaal met alleen Softbill Diet. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met het vochtniveau. Zo bevat 100 gram fruit bijvoorbeeld zo’n 85 gram water. Een portie van 100 gram pellets bevat daarentegen maar 8 gram water.

Geschikt voor de volgende vogelsoorten
Onze Small en Large pellets zijn geschikt voor kleine en grote vogelsoorten. Wij adviseren om Small te geven aan bijvoorbeeld tangara’s, honingspeurders, pitta’s, breedbekken en hapvogels, manekins, spreeuwachtigen, paradijsvogels, vliegenvangers en duiven.

De Large pellets adviseren wij onder andere aan voor toerako’s. toekans, arassari’s, neushoornvogels, cotinga’s, spreeuwachtigen, trogons, oropendola’s, paradijsvogels en duiven.

Samenstelling
Maïs, tarwekiemen, rijst, maïsgluten, eipoeder, dextrose, tarwegries, gist, sojaconcentraat, tarwebloem, zonnebloemolie, wortel, rode biet, luzerne, melkpoeder, spirulina, vitamine- en mineralenmix.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 22%
Ruw vet 8%
Ruw celstof 2,2%
Ruw as 5,7%
Fosfor 0,8%
Calcium 1,1%
Natrium 0,2%
Methionine 0,6%
Lysine 1,3%
Download analyserapport
122003
032025
Toevoegingen
Vitaminen
Vitamine A 10.000 IE/kg
Vitamine D3 1.000 IE/kg
Vitamine E α-tocopherol 250 mg/kg
Vitamine C (stabiel) 50 mg/kg
Kleurstoffen
β-caroteen 10,0 mg/kg
Canthaxanthine 2,5 mg/kg
Micro elementen
IJzer (ijzersulfaat-monohydraat) 2,0 mg/kg
Jodium (calciumjodaat, watervrij) 15,0 mg/kg
Koper (kopersulfaat-pentahydraat) 85,0 mg/kg
Mangaan( mangaanoxide) 70,0 mg/kg
Zink (zinksulfaat-monohydraat) 0,3 mg/kg

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. Dus, log in of register

 


 


1kg zak
6 stk in doos

 


Wisbroek Softbill Diet Small

Wisbroek Softbill Diet is een aanvullende voeding voor fruit- en vrucht etende vogels, naast hun dagelijkse portie fruit. Tijdens het unieke extruderings proces wordt de grote verscheidenheid aan grondstoffen onder hoge druk tot een heerlijk krokante pellet in de maten Small en Large gevormd. Iedere pellet bevat alle voedingsstoffen die jouw vogel nodig heeft om in goede conditie te blijven.

De vogels hebben, naast hun dagelijkse portie fruit, dan ook geen toevoegingen nodig.;