Menu

WILT U ONS BEZOEKEN?   MAAK DAN EERST EVEN EEN AFSPRAAK !!

  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Meer afbeeldingen

Pluck no more (antipluk spray 500ML)

Availability: In voorraad

€ 35,00
- +

Snel overzicht

Pluck no More antipluk spray
Plukt, verenplukt, verminkt, verminkt of vertoont uw vogel gedragsproblemen?

Pluck No More is een veilige en natuurlijke homeopathische formule die is ontwikkeld om het plukken van veren bij vogels te stoppen.

Dit revolutionaire product voor verenplukkers, verenplukkers, zelfverminkende vogels en vogels met gedragsproblemen, ontwikkeld door King's Cages, is sinds januari 2005 op de markt in de VS.

Veel mensen hebben gebeld om te zeggen dat hun verenplukkende Kaketoes, Grijzen, Ara's en kleine vogels in slechts 5 weken volledig zijn veren sinds ze dit geweldige nieuwe product hebben gebruikt. Het plukken van veren, het plukken van veren en het verminken van veren stopt. Nieuwe veren blijven.

Veel vogels die de hele dag krijsen zijn gekalmeerd, bijters en teenbijters zijn gestopt met bijten en ontembare vogels zijn nu getemd.

Gewoon dagelijks verdunnen en aan het drinkwater toevoegen en de aangetaste plekken ook meerdere keren per dag vernevelen. Merkbare resultaten verschijnen vaak binnen de eerste paar weken.

Het plukken van veren kan natuurlijk een medische oorzaak hebben en Pluck No More is NIET bedoeld als vervanging voor ervaren diergeneeskundige zorg. We raden ten zeerste aan om bij het begin van plukgedrag een vogeldierenarts te raadplegen voor een volledige medische controle.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. Dus, log in of register

200ml