Menu
  • Onze showroom is open: Vrijdag van 10:00 tot 16.00 en Zaterdags van 10:00 tot 16:00
  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Meer afbeeldingen

Living World Clay-Cal, Clay Mineral Supplement

Availability: In voorraad

€ 12,10
- +

Snel overzicht

Hagen Living World Clay-Cal Clay Mineral Supplement
Living World Clay-Cal Clay Mineral Supplement

Living World Clay-Cal bevat bentoniet klei, met name montmorilloniet klei met superieure ontgiftings eigenschappen. Living World Clay-Cal wordt vooral gemalen voor de consumptie van parrot en passerine en wordt gecombineerd met houtskool en calcium, een noodzakelijk mineraal voor gezelschapsdieren.

Clay Cal-voordelen:

Als basisch makend middel verhoogt Living World Clay-Cal de Ph-factor in het spijsverteringsstelsel om een ​​goede gezondheid te bevorderen en ziekte te weerstaan.

Living World Clay-Cal biedt een calciumsupplement voor gezonde botten en de ontwikkeling van lichaamsweefsel.
Living World Clay-Cal is vooral goed voor vogels die meer calcium nodig hebben in hun dieet.
Living World Clay-Cal heeft het vermogen om toxische secundaire stoffen en onzuiverheden op te nemen die wijd verspreid zijn in plantaardig voedsel en in de omgeving van de vogel. *

Welke vogel heeft Living World Clay-Cal nodig?

Living World Clay-Cal is geschikt voor alle gezelschapsdieren - huisdieren of broedende vogels: papegaaien tot vinken. Living World Clay-Cal is vooral geschikt voor papegaaien en parkieten die worden blootgesteld aan huishoudelijke toxines. Eierleggende vrouwtjes profiteren van het calcium in Living World Cay-Cal.

Hoe te bereiden
:
Dosering: strooi als dagelijkse aanvulling een theelepel Living World Clay-Cal op de favoriete groente, fruit of groenten van je vogel. Vochtig voedsel zorgt voor de opname van de klei, waardoor de kans groter is dat het supplement wordt geconsumeerd. Als alternatief kunt u twee theelepels met geëxtrudeerde korrels of zaden sprenkelen of mengen.

Living World Clay-Cal kan op de bodem van de kooi worden gestrooid voor foerageerconsumptie. Vul het supplement minimaal 3 keer per week bij. Vervangen als het bevuild is.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. Dus, log in of register

1 kg