Menu

WILT U ONS BEZOEKEN?   MAAK DAN EERST EVEN EEN AFSPRAAK !!

  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Meer afbeeldingen

Wisbroek Parrot Low Fat Daily Large 3kg

Availability: In voorraad

€ 28,95
- +

Snel overzicht

Wisbroek Parrot Low Fat Daily Large
Wisbroek Parrot Low Fat Daily is een complete dagelijkse voeding voor kromsnavels. Deze voeding is met name geschikt voor gewichtscontrole bij vogels.

 
Alle ingrediënten voor het beste recept!


Tijdens het unieke extrusie proces wordt de grote diversiteit aan grondstoffen onder hoge druk tot een heerlijk krokante pellet gevormd. Iedere pellet bevat alle voedingsstoffen die jouw vogel nodig heeft om in goede conditie te blijven. Er zijn naast de pellets geen extra toevoegingen aan de voeding nodig. Onze ingrediënten sluiten uitstekend aan bij het dieet van papegaai(achtigen) in het wild. De pellets zijn daarom bereid met echte groente en fruit, zoals appel, wortel en rozenbottel.


Dit uitgebalanceerde recept zorgt voor een optimale vertering doordat er gebruik wordt gemaakt van organische voedingsstoffen. Wij gebruiken voor onze pellet grondstoffen zoals luzerne en spirulina. Deze bevatten natuurlijke carotenoïden, wat lichaamseigen stoffen zijn die de vogels in het wild ook zouden eten en zorgen ervoor dat de echte natuurlijke kleuren van jouw vogel naar boven komen.


Naast al deze gezonde voedingsstoffen zijn ook nog eens alle nodige vetzuren, aminozuren, vitaminen, mineralen en andere onmisbare nutriënten afkomstig uit dierlijke en plantaardige eiwitbronnen van alleen de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten helpen om onder andere het immuunsysteem van jouw vogel te ondersteunen.
Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. Dus, log in of register

 


1kg zak


6 stk per doos

 


Wisbroek Parrot Low Fat Daily Large


Wisbroek Parrot Low Fat Daily is een complete dagelijkse voeding voor kromsnavels.


Deze voeding is met name geschikt voor gewichtscontrole bij vogels.