Menu
  • Onze showroom is open: Vrijdag van 10:00 tot 16.00 en Zaterdags van 10:00 tot 16:00
  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Meer afbeeldingen

PR-9201UV TOT 35m² Luchtreiniger en bevochtiger

Availability: In voorraad

Nu € 199,00

Van € 215,00

- +

Snel overzicht

PR-9201UV TOT 35m²
PR-9201UV TOT 35m²

Luchtzuivering in zes fases
1. Het eerste, grove filter haalt de grootste stofdeeltjes uit de lucht. Het pre-filter hoeft niet vervangen te worden en kan eenvoudig gereinigd worden door het te stofzuigen.

2. Het HEPA-filter houdt tot 99,999995% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer (µm) tegen.

3. Het actieve koolstoffilter haalt nare luchtjes en tabaksgeur uit het vertrek waar het apparaat staat.

4. Door het fotokatalytische filter met het nano-titaandioxide (TiO2) materiaal, in combinatie met het UV-licht, worden bijna alle organische verbindingen verbroken, zowel in lucht als in water. Van virussen die zich door de lucht verspreiden worden de celmembranen vernietigd, het virus-eiwit geblokkeerd en de activiteit van het virus geremd.

5. Het UV-C-licht steriliseert de lucht en neutraliseert de microscopisch kleine deeltjes die over zijn. Schadelijke bacteriën en micro-organismen, virussen en fijnstofdeeltjes leveren voor u dan geen gevaar meer op.

6. De ionisator ‘laadt’ de lucht met negatief geladen ionen, die stofdeeltjes zullen aantrekken. Deze stofdeeltjes worden verzwaard en dwarrelen hierdoor naar beneden en kunnen met een HEPA stofzuiger of natte doek worden opgeruimd. Zo reduceert de ionisator stof en fijnstof op effectieve wijze en draagt bij aan een hypo-allergene omgeving. Dankzij de werking van ionen ook wel bekend als ‘luchtvitamines’ creëert de PR-9201UV een zeer zuivere lucht, u kunt hierdoor beter ademen en heeft u minder last van benauwdheid en allergieën.

Tevens een luchtbevochtiger
Daarnaast, en dat is geheel uniek, beschikt de PR-9201UV ook over een ultrasoon luchtbevochtiger om droge lucht in huis te voorkomen. De luchtvochtigheid binnenshuis is van belang voor mens en dier. Hoe droger de lucht, hoe meer vocht mens, dier en plant zullen afstaan. Mens en dier kunnen droge slijmvliezen krijgen, waardoor droge ogen, een droge neus en keelklachten kunnen optreden.

Ook voor planten, houten meubelen, parket en muziekinstrumenten als de piano en harp en voor slaginstrumenten zoals de djembé is de juiste luchtvochtigheid van belang. Zonder die luchtvochtigheid sterven planten af, kunnen houten meubels gaan krimpen en scheuren en ontstemmen muziekinstrumenten (ze gaan vals klinken).

Ook de bediening van de luchtbevochtiger is zeer eenvoudig. In de Nederlandstalige handleiding wordt, aan hand van drie foto’s, duidelijk uitgelegd hoe het vullen van het reservoir in zijn werk gaat. Gebruik altijd schoon en onthard water in de luchtbevochtiger.

Aromavernevelaar
Naast het reguleren van de luchtvochtigheid is het ook mogelijk om aromatische oliën toe te voegen aan het water voor het verspreiden van een aangenaam geurtje. In het waterreservoir kunt u een hoeveelheid etherische olie toevoegen, waardoor uw kamer een aangename sfeer uitademt. Deze aromatische oIiën kunt u aanschaffen bij Progenion. U kunt kiezen uit diverse soorten zoals lavendel, eucalyptus, lemon grass, ylang ylang, cedar wood, sinaasappel, rozemarijn en patchouli.

Let op
Het apparaat kan tegelijkertijd de lucht zuiveren en bevochtigen. De luchtzuiveraar kan afzonderlijk worden aangezet. De luchtbevochtiger kan niet apart worden ingeschakeld, dat kan alleen in combinatie met de luchtzuiveraar.

Alle voordelen op een rij:
- Altijd frisse en schone lucht in uw woning door de zesvoudige zuivering en reiniging van de lucht
- Ideaal voor het tegengaan van astmatische, allergische en hooikoortsklachten.
Ook effectief tegen schimmels en hun sporen
- Dankzij de luchtbevochtiger kunnen mens en dier, plant en hout, leven en functioneren onder optimale omstandigheden
- De PR-9201 UV kan aangename geuren verspreiden
- Eenvoudige bediening
- Waterniveau-indicator

Toepasbare ruimtes:
- Woonkamer tot 35m²
- Slaapkamer / kinderkamer
- Kantoor
- Praktijken / wachtkamer
- Nagelstudio
- Relaxruimte ( luchtbevochtiging met aroma)
- Vogelruimte

Effectieve luchtzuivering tegen:
- Huisstofmijt
- Bacteriën en virussen
- Schimmelsporen, huidschilfers
- Pollen
- Stof & fijnstof
- Rooklucht
- Droge lucht

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. Dus, log in of register

35m2