Menu

i.v.m de COVID-19 perikelen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend !!

 

  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Betalen

Als u via onze website een bestelling plaatst heeft u een groot aantal betaalmogelijkheden, deze worden uitgevoerd door Multisafepay, een bedrijf dat een voor de klant beveiligde betaalmogelijkheid geeft.
Of het nu gaat om betalen via Ideal of Creditcard, Multisafepay garandeerd u het hoogste betaalgemak.

Let op voor sommige betaalwijzen Mistercash, Paypal, mastercard wordt een fee gevraagd van 2,95 euro

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor verzending "onder rembours" alleen worden dan wel rembourskosten berekend, ook afhalen is bij ons mogelijk, de openingstijden vindt u op de website, en natuurlijk kunt u bij ons pinnen.

iDeal

Rabobank, ING, ABN Amro, SNS Bank en RBS rekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en Lorre & Co wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

PayPal

Deze betaal optie wordt internationaal vaak gebruikt en is inmiddels niet meer weg te denken. Bent u Nederlandse klant dan raden we u aan om via Ideal te betalen, omdat Paypal een bedrag per order aan u declareert. LETOP !! Paypal brengt kosten in rekening n.l 4,50 per order

Afhalen

Wij willen onze klanten graag de mogelijkheid bieden om ook de bestelling af te kunnen halen. Afhalen kan op afspraak nadat u uw bestelling geplaatst. U betaalt contant als u uw bestelling komt afhalen bij Lorre en Co in Wijhe.