Categorieën

Home

Nut & Veggieblend

Nut & Veggieblend

ZuPreem Nutblend met Notensmaak


ZuPreem NutBlend ™ papegaaienvoer is een compleet en evenwichtig dieet voor volwassen papagaaien. De pellets zijn smakelijk en verrijkt met de natuurlijke smaak van noten. De pellets van ZuPreem bevatten alle essentiële voedingsstoffen en zijn geschikt als basisvoer die je vogel dagelijks nodig heeft voor een goede gezondheid.

ZuPreem Veggieblend met Groentesmaak


ZuPreem Veggieblend ™ is een uitgebalanceerd en evenwichtig papegaaiendieet voor volwassen vogels. De Veggie Blend pellets hebben de onweerstaanbare natuurlijke smaak en geur van verse groenten. De pellets van ZuPreem bevatten alle essentiële voedingsstoffen en zijn geschikt als basisvoer die je vogel dagelijks nodig heeft voor een goede gezondheid.

Zupreem papegaaienvoer wordt gesteund door meer dan 45 jaar onderzoek naar voeding, en gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit.

Geschikt voor:

  • Nutblend: Amazone papegaaien, Ara’s, Grijze roodstaarten, Edelpapegaaien, Grote Papegaaien die deze pellet grootte verkiezen.
  • Veggieblend: Amazone Papegaaien, Ara’s, Grijze Roodstaarten, Kaketoes, Poycephalus soorten en andere grotere kromsnavels

Subcategories

Actieve filters