Digitale Broedthermometer Check-Up

Olba Holland
T1000
Op werkdagen voor 15.00 besteld is morgen in huis !

Digitale Broed Thermometer "Check-up" met nauwkeurig af te lezen lcd-display tot een waarde van 0.1 graad. Zeer nauwkeurig voor een zeer betaalbare prijs!

€ 19,95
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad


  • check_box Eigen kwekerijen
  • check_box Meer dan 40 jaar ervaring
  • check_box Grootste van Nederland en Belgie
  • check_box Snelle Levering
  • check_box Eigen Import
  • check_box +31 (0)650642370

Digitale Broed Thermometer "Check-up" met nauwkeurig af te lezen lcd-display tot een waarde van 0.1 graad (tiende graad). Deze nauwkeurigheid komt overeen met de met de nauwkeurigheid van een digitale koortsthermometer.

De Check Up thermometer heeft een schakelaar waarbij je kan kiezen tussen weergave in Celsius of in Fahrenheit. Het temperatuurbereik van de thermometer ligt tussen 32-42 graden Celsius. Beneden of boven deze waarden wordt geen temperatuur aangegeven. Dit maakt de broedthermometer extra nauwkeurig.

De 50 cm. lange voeler van de Check-up thermometer reageert zeer snel en geeft wijzigingen in temperatuur direct door. De lengte van de voeler maakt het mogelijk om de thermometer buiten op de broedmachine te monteren.

Tip:
Ook zeer geschikt om je eigen thermometers te ijken! Doe dit altijd in een bak water van ongeveer 37 graden en nooit in een broedmachine!


Zeer nauwkeurig product voor een zeer betaalbare prijs!

Olba Holland
T1000
5 Items

Specific References

Nieuw