• Sonderpreis!
  • -60,00 €
  • Hepa filter techniek

PR-940 Luchtreiniger met ionisator+ UV 80m2

Luchtreiniger PR 940 met UV luchtverfrisser

229,00 €
169,00 € sparen60,00 €
Bruttopreis
Auf Lager


  • check_box Eigen kwekerijen
  • check_box Meer dan 40 jaar ervaring
  • check_box Grootste van Nederland en Belgie
  • check_box Snelle Levering
  • check_box Eigen Import
  • check_box +31 (0)650642370

Luchtreiniger met UV PR 940 luchtreiniger

Verminder astma-klachten, bestrijd hooikoorts effectief, voorkom nare rooklucht U probeert zo gezond mogelijk te leven. Sporten, gezond eten, een goede nachtrust. Toch komt u in het dagelijkse leven nog steeds met veel ongezonde zaken in aanraking. Onzichtbare fijnstofdeeltjes in de lucht bijvoorbeeld, zowel bij u thuis als op het werk. Met een luchtreiniger kunt u die ongezonde lucht te lijf gaan.

De PR-940UV zorgt op vier verschillende manieren voor een aangenaam binnenklimaat en een gezonde werk- en leefomgeving. Hoe goed u ook stofzuigt, stoft en poetst: overal in de ruimtes om u heen bestaat het gevaar van vervuiling van de binnenlucht. Huisstofmijt, schimmels, fijnstof, virussen, bacteriën en pollen kunnen de gezondheid (ernstige) schade toebrengen. De vervuiling van de binnenlucht is een (vaak onderschatte) ernstige bedreiging voor de volksgezondheid. Een goede luchtreiniger kan letterlijk voor een hoop opluchting zorgen. De PR-940UV is ons antwoord op het probleem van een ongezond binnenklimaat. Het gaat (fijnstof) vervuiling te lijf, maakt een einde aan nare geuren in ruimtes (bijvoorbeeld, rooklucht) en zorgt kortom voor een veel beter binnenmilieu. Uitermate geschikt voor huis- of slaapkamer en andere vertrekken in uw woning, warm aanbevolen voor een gezonde werkomgeving op kantoor en zelfs zeer veel gebruikt door houders van vogels, die veel last hebben van fijne stofdeeltjes in de longen. Met de installatie van de PR-940UV gaan ze daar effectief de strijd mee aan.

Voorkom nare rooklucht in uw ruimte Wanneer u de PR-940UV 's nachts in een ruimte aanzet, zuivert u de lucht. U zult merken dat de nare lucht in rokerige ruimtes zo zal verdwijnen. Bij continue gebruik van de luchtreiniger kunt u het binnenklimaat zelfs voortdurend op kwaliteit houden. Dit komt door de actieve koolstoffilters in het apparaat, één van de vier verschillende manieren van luchtzuivering in de Progenion PR-940UV geïntegreerd. Is het filter eenmaal verzadigd, dan kunt u het eenvoudig vervangen. De filters kunnen we u tegen een scherpe prijs aanbieden. Het koolstoffilter voorkomt ook andere luchtjes, zoals vervelende geuren die vrijkomen bij het koken. Vier verschillende manieren van luchtzuivering

De PR-940UV heeft alles in zich om het woon- een leefklimaat zo schoon, gezond en aangenaam mogelijk te maken. Naast het al beschreven koolstoffilter beschikt de luchtreiniger ook nog over ionisator, een UV-lamp en een HEPA-filter. Zo'n HEPA-filter zit ook in de modernste stofzuigers. Het neemt de fijne filtering voor haar rekening. Een digitaal display geeft een seintje bij verzadiging. U kunt het daarna eenvoudig vervangen voor een nieuwe. De UV-lamp zuivert de binnenlucht en neemt microscopisch kleine deeltjes en organismen weg. Geen schadelijke bacteriën, virussen en micro-organismen meer in uw ruimtes en ook de kleinste fijnstofdeeltjes zijn verleden tijd. Met de ionisator zuivert u de lucht in de ruimte om u heen. Hierdoor verminderen astmaklachten en bestrijdt u hooikoorts en andere allergieën effectief.

Door deze ionisator is de PR-940UV een begrip bij vogelliefhebbers, een zeer specifieke, maar ook veeleisende doelgroep. Het apparaat neemt de fijnstof die vrijkomt bij vogelkooien, duivenhokken en volières – zogenaamd vogelstof – effectief weg. Juist deze fijne stofdeeltjes kunnen gezondheidsklachten veroorzaken, omdat ze diep in de longen doordringen. De PR-940UV maakt de omgeving een stuk gezonder. Het filterproces van de PR-940UV

• De ionisator verspreidt negatieve geladen lucht, namelijk lucht met negatieve ionen. Omdat de atmosfeer een neutrale situatie wil bewerkstelligen, dus in balans wil komen, zorgen deze negatieve deeltjes ervoor dat stofdeeltjes worden gebonden. De aldus gezuiverde lucht vermindert astmaklachten en hooikoorts, bestrijdt allergieën en verminder problemen met vogelstof.

• De actieve koolstoffilter is uitermate geschikt om rokerige ruimtes te zuiveren. ’s Nachts aangezet betekent de volgende morgen geen nare rooklucht meer. Bij continue gebruik is er sprake van een voortdurejnd op kwaliteit gehouden binnenklimaat. De actieve koolstof is na enige tijd verzadigd, maar nieuwe koolstoffilters zijn leverbaar tegen een scherpe prijs.

• De UV-lamp zuivert de binnenlucht van microscopisch kleine deeltjes en organismen. Dat zijn schadelijke bacteriën,virussen en micro-organismen, maar ook de allerkleinste fijnstof deeltjes.

• Het, Hepa filter een filter dat ook in de modernste stofzuigers wordt aangetroffen. Het filter neemt de fijne filtering voor zijn rekening. Een digitaal display geeft aan wanneer het filter is verzadigd, waarop het eenvoudig kan worden vervangen.

1. Voorfilter
2. Hepa-filter
3. Actief koolstoffilter
4. UV-C filter
5. Ionisator

PR940UV

Datenblatt

Grose
tot 80 m2
Hersteller
Progenion luchtreinigers
Product Locatie
DROPSHIPMENT

Spezifische Referenzen

Neu