Menu

WILT U ONS BEZOEKEN?   MAAK DAN EERST EVEN EEN AFSPRAAK !!

  • Lorre & Co Papegaaienspeciaalzaak

Meer afbeeldingen

Aves Lori Nectar 900gr-2,5kg-9kg-15kg (vanaf)

Availability: In voorraad

€ 14,75

Snel overzicht

Aves lori nectar I Lori

* Verplichte velden

€ 14,75
- +

 


Nectar van Avia Avian


Volledig compleet en oplosbaar voer voor bladvogels, brilvogels, honingzuigers, suikervogels, tangara's bloesemprikkers, suikerdiefjes, swift parkieten en andere vloerbaarvoer etende vogels,


Nectar van Aves is een volledige lori voeding, speciaal voor nectar etende vogels. Nectar van Aves bevat alle levensnoodzakelijke aminozuren in de vorm van wateroplosbaar eiwitten, en alle 28 essentiële vitaminen, mineralen en spoorelementen.


De koolhydraten en het vet zijn volledige te resorberen. Nectar van Aves bevat voldoende eiwit voor onderhoud en vorming van nieuwe veren. Daarom is Nectar van Aves mede een unieke nectarvoeding.


Bereiding:
Vul een beker met 60 ml water. Voeg hierbij 1 maatje Avesnectar. Met een vork kloppend oplossen.


Toepassing:
Geef elke dag één of twee verse oplossingen. Geef tevens AVES-UNIVERSEEL A en in beperkte mate levend voer. Inhoud: 500 gram voor 4,2 liter


Voordelen:
Compleet en wateroplosbaar voer een excellente nectardrank welke volledig oplost in water zonder bezinksel het enige nectarvoer met voldoende eiwit voor onderhoud en volledige rui niet zoet, dus trekt geen bijen, wespen en mieren aan gemakkelijk klaar te maken.


 


Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. Dus, log in of register

Leverbaar in:

900gr pot
2.5kg emmer
9kg zak
15kg zak